Utsikten Findal

Moen Eiendom planlegger et nytt boligfelt på Findal i Bamble. Her finner du store eneboliger med spennende arkitektur, utsikt og strålende solforhold! Meld interesse!
Antall enheter
5 i første byggetrinn
Boligtype(r)
Eneboliger

Litt om prosjektet

Rett etter sommerferien lanseres det første byggetrinnet av Utsikten Findal. Dette boligprosjektet er perfekt for barnefamilier og andre som leter etter et nytt hjem med mye plass. Stikkord er moderne arkitektur og gode planløsninger kombinert med en flott, vestvendt beliggenhet. Meld din interesse nå!

Utsikt

Høyt og fritt beliggende med nydelig fjordutsikt finner du det nye boligprosjektet i Bamble, Utsikten Findal. Feltet har en landlig beliggenhet i landlige og idylliske omgivelser på Findal, rundt 3,5 km vest for Stathelle sentrum. Dette spennende prosjektet ligger midt i et nytt boligfelt på Findal. Boligene får en flott beliggenhet med romslige markterrasser og balkonger med sjøutsikt, og gode solforhold. Feltet består av 2 byggetrinn hvorav byggetrinn 1 inneholder 5 eneboliger og byggetrinn 2 inneholder 3 eneboliger og 2 tomannsboliger. Det er 3 forskjellige eneboligmodeller i det første trinnet.

Om boligene

Bolig 1 og 2 vil ligge på den nordre delen av feltet med fantastisk fjordutsikt og meget gode solforhold. Hver bolig inneholder: Entré, gang, 3(4) soverom, 2 bad, vask/teknisk rom, walk-in closet, wc-rom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Bolig 3 har takterasse og får med det en nydelig utsikt samt flott og solrik uteplass. Denne boligen inneholder: Entré, gang, 3 (4) soverom, 2 bad, vask/teknisk rom, walk-in closet, wc-rom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Bolig 4 og 5 er den tredje boligmodellen og har saltak. Moderne utformet med en meget god og praktisk planløsning som ivaretar hele familiens behov. Inneholder: Entré, gang, 4 soverom, 2 bad, 2 stuer, kjøkken, garderoberom, bod, og vaskerom/teknisk rom. Med alle boligene følger en dobbelgarasje.

Sentralt i Bamble

Tomten ligger landlig til med kort vei til barnehage og skoler. Det er også kort vei til Stathelle og Brotorvet som har de aller fleste butikker man trenger i hverdagen. Det er også flotte turområder i umiddelbar nærhet. Området har rikelig med turstier både i skog og ved sjøen.

Lansering

Bak prosjektet står det lokale eiendomsselskapet Moen Eiendom. Prosjektet blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL – Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag. For deg som boligkjøper betyr dette en fleksibel finansieringsløsning og et godt naboskap. 

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark

tv@sormegleren.no

954 91 158