Torsbergåsen

I samarbeid med ITV bolig lanserer PBBL nå et nytt prosjekt med tre firemannsboliger i Bø. Salget av boligene er i gang! Byggestart er besluttet!
Pris
Fra kr 2.400.000,- til 2.490.000,-
Innskudd
Fra kr 960.000,- til 996.000,-
Fellesutgifter
Fra kr 5.680,- til 5.770,-
Fellesgjeld
Fra kr 1.440.000,- til 1.494.000,-
Areal
86,6 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Firemannsboliger

Litt om prosjektet

Torsbergåsen er et nytt og moderne boligprosjekt i populære Nordbøåsen i Bø. Her finner du tre firemannsboliger med et spennende uttrykk og smarte planløsninger. Dette prosjektet er en del av et nytt og attraktivt boligfelt i luftige og grønne omgivelser. Nordbøåsen ligger idyllisk til kun en kilometer fra Bø sentrum. Her er det gangavstand til flotte turløyper og naturopplevelser. Samtidig er det bare noen minutter med bil til butikker, skole og barnehage.

Nordbøåsen er et flott sted for deg som er glad i turer i skog og mark. Fra Torsbergåsen er det kort avstand til spennende turløyper - enten du foretrekker å ha joggesko eller ski på beina. I nærheten av prosjektet ligger en populær lysløype, hvor du får tilgang til flere mil med oppkjørte løyper i vinterhalvåret - takket være Bø løypelag. Det er også flere spennende turmuligheter, Høyslas og Bruskor er to meget populære toppturer som ligger i utkanten av lysløypetraséen.

Vårt konsept med Torsbergåsen er å kunne tilby nye og attraktive leiligheter med gode og effektive planløsninger. I hver leilighet finner du en gang, tre soverom, ett bad, en bod/teknisk rom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse eller balkong. Hver bolig er på 86,6 kvadratmeter BRA.


Kontakt megler

Salgssjef ITV Bolig

Jonas Meland

481 33 507

jonas@itvas.no