Tollnes Terrasse

Nytt prosjekt sentralt på Vessia. Fem eneboliger i rekke over tre plan med store takterrasser. Salget av boligene er i gang! Bygging er vedtatt!
Pris
Fra kroner 4.990.000,- til 5.350.000,-
Innskudd
Fra kroner 2.495.000,- til 2.675.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 7.380,- til 7.660,-
Fellesgjeld
Fra kroner 2.495.000,- til 2.675.000,-
Areal
Fra 137,6 til 139,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
5
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

TVB Bolig introduserer nå et nytt boligkonsept på Tollnes. Prosjektet Tollnes Terrasse består av fem romslige boliger i rekke med en solfylt og vestvendt beliggenhet. Alle boligene får to balkonger og en stor takterrasse. Bilen parkerer du i egen carport. Mot vest blir det etablert en inngjerdet lekeplass. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren. Boligene er organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. 

Sentral beliggenhet

Tollnes ligger mellom Porsgrunn og Skien. Byggetomta ligger sentralt til i et veletablert og populært nabolag med kort vei til matbutikk, kollektivtransport, turområder og skole. Arkitekten har skapt et prosjekt med rene linjer og et moderne uttrykk. Et bevisst fargevalg bidrar til delikate kontraster som kombineres med store vindusflater. Innvendige er det fokus på smarte og effektive planløsninger. Tre uteplasser i form av to balkonger og en takterrasse bidrar til flotte utvidelser av boligene.

Introduksjon til boligene

Boligene i Tollnes Terrasse får et areal på 137,6 og 139,0 kvadratmeter fordelt på tre etasjer. I første etasje er det lagt opp til en entre, to soverom, et bad, en bod og et eget vaskerom, i tillegg til garasje med bod. I andre etasje blir det et bad, et soverom med utgang til en liten balkong mot øst og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en balkong mot vest. I tredje etasje finner du en luftig loftstue kombinert med en solfylt takterrasse på over 53 kvadratmeter.


Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Tina Vinje

tv@sormegleren.no 

954 91 158