Tollnes Hage

Nytt prosjekt med moderne firemannsboliger med to og tre soverom, samt tomannsboliger med takterrasse på en solfylt og luftig tomt på Tollnes. Lanseres i oktober!
Areal
Fra 77,8 til 102,1 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
14 i første byggetrinn
Boligtype(r)
Tomannsboliger og firemannsboliger

Litt om prosjektet

Tollnes Hage er Heimgard Bolig og PBBL sitt nye boligprosjekt på Tollnes i Skien. Totalt omfatter dette prosjektet rundt 40 enheter fordelt på mange spennende boligtyper. På tegnebordet finner du alt fra frittstående eneboliger til firemannsboliger. I det første byggetrinnet er det lagt opp til tre tomannsboliger og to firemannsboliger.

Tomannsboligene er på 102,1 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje blir det en romslig entré, tre soverom, et teknisk rom og et bad. I andre etasje er det et toalett og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor takterrasse. Hver bolig har i tillegg carport og utvendig sportsbod.

To eller tre soverom

Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. - De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom.

 


Kontakt megler

Prosjektmegler

Ingrid Reisjø

ingrid.reisjo@privatmegleren.no

99 15 67 51

Prosjektmegler

Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no

98 20 42 24