Tollnes Hage II

Vi lanserer nå 8 nye boliger i Tollnes Hage. Her finner du to firemannsboliger med to og tre soverom. Vi bygger! Innflytting i år! Kun 1 ledig!
Areal
77,8 og 84,5 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
8
Boligtype(r)
Firemannsboliger

Litt om prosjektet

Det første byggetrinnet av Tollnes Hage ble lansert i november i 2021. Stor interesse og et godt salg gjør at det er gitt grønt lys for byggestart. Prosjektet er et samarbeid mellom PBBL og Heimgard Bolig. Byggetomta er et grønt jorde med en vestvendt og sentral beliggenhet på Tollnes. Prosjektet er på størrelse med velkjente Pors Hageby, ligger rett i nærheten. Det betyr rundt 40 boliger fordelt på flere byggetrinn. Prosjektet omfatter flere boligtyper, men i de to første byggetrinnene har vi satset på tomannsboliger på rundt 100 kvadratmeter og firemannsboliger.


To eller tre soverom

De åtte boligene vi lanserer i april er fordelt på to firemannsboliger. Disse har to ulike størrelser. Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom.

 

 

Visning

Kontakt prosjektmeglerne for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Ingrid Reisjø

ingrid.reisjo@privatmegleren.no

99 15 67 51

 

Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no

98 20 42 24