Smietangen 5 - Galicia & Vigør

To nye sjøhus med 13 flotte leiligheter på unike Smietangen i Langesund. Vi bygger! Innflytting i juni! Opplev boligene med QiSpace!
Areal
Fra 54,0 til 95,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
13
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

I fjor flyttet de første beboerne inn i sine nye hjem på Smietangen i vakre Langesund. Nå har de funnet seg godt til rette, samtidig som bygges for fullt. Syv nye sjøhus vil stå ferdig i 2023. Dette blir de siste byggene mot sundet og over parkeringsanlegget. Fem av disse sjøhusene er allerede lansert: Amazonas, Bahia, Cabo Frio, Ceara og Cementine. Nå er tiden for å introdusere det femte salgstrinnet og sjøhusene Galicia og Vigør. 

De nye sjøhusene

I Galicia og Vigør blir det totalt 13 nye boliger med en helt spesiell nærhet til sjøen. Galicia byr på 9 nye leiligheter, mens Vigør får 4. I størrelse varierer disse fra 54,0 til 95,8 kvadratmeter BRA. Det er allerede vedtatt byggestart for Galicia og Vigør. Dette betyr at kjøperne kan flytte inn i sine nye hjem i løpet av 2023.

VIGØR


Bygget på sør-enden av p-lokket, Vigør, består av fire boenheter fordelt på to etasjer. Det er lagt vekt på å videreføre materialbruk, åpninger i fasaden og fargepalett som er typiske for Langesund. Fasaden har en malt trekledning med varierende bordbredder. Bygget er satt sammen av to bygningsvolum med spisse saltak. Bygningsvolumene har ulike farger (svart og hvit) og er forskjøvet i forhold til hverandre. De to leilighetene i første etasje har egne separate innganger ut på P-lokket. De to leilighetene i andre etasje har adkomst via en trapp og svalgang. Adkomst til bygget skjer via lokk over parkeringsanlegg. Lokket over parkeringsanlegget er tilgjengelig via trapp i nord eller heis fra parkeringsanlegget. Leilighetene i den østre delen har en generøs balkong mot sør med utsikt mot sundet. Leilighetene i den vestre delen har balkong både mot sør og nord, som sikrer gode solforhold gjennom dagen og kvelden.

GALICIA


Bygget på vest-siden av p-lokket, Galicia, består av ni boenheter fordelt på tre etasjer. Tilsvarende er det i dette bygget, lagt vekt på å videreføre materialbruk, åpninger i fasaden og fargepalett som er typiske for Langesund. Fasaden har en malt trekledning med varierende bordbredder. Også dette bygget er satt sammen av to bygningsvolum med spisse saltak. Bygningsvolumene har ulike farger (blått og hvit). Adkomst til leilighetene løses i et felles trappehus med heis, som knytter bygget sammen med p-kjelleren. Det er også direkte tilgang fra trappehuset til ute- og lekeområdet oppe på p-lokket. Leilighetene i den nordre delen av bygget har balkonger mot nord plassert strategisk i forhold til byggene rundt slik at de både får gode kveldssolforhold og sjøgløtt ut mot Kongshavn i vest og sundet i øst. Den søndre leiligheten har en generøs balkong mot sør, som i likhet med de nordre leilighetene, er plassert slik at de vil få sjøgløtt mot både Kongshavn og sundet.

QiSpace

Du kan oppleve alle leilighetene i disse sjøhusene ved hjelp av QiSpace. Med andre ord kan du gå på visning fra din egen sofa! Klikk her for oppleve alle rommene og utsikten fra hver bolig! 

Visning

Kontakt megler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Hanne Eriksen Davik
hed@pbbl.no

90 54 56 09