Smietangen 4

Nå har vi lansert det fjerde byggetrinnet av Smietangen! Her finner du 15 nye leiligheter med en unik nærhet til sjøen! Innflytting fra juni i år!
Pris
-
Areal
Fra 63,7 til 150,1 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
15
Boligtype(r)
Leiligheter i sjøhus

Litt om prosjektet

De første beboerne har nå funnet seg godt til rette på Smietangen og nylig ble det gitt grønt lys for å starte byggingen av tredje byggetrinnet, sjøhusene Bahia og Cementine. Tiden er derfor inne til å introdusere det neste byggetrinnet. Smietangen 4 omfatter tre nye bygg: Sjøhuset Cabo Frio ligger vendt mot sundet. Her blir det syv boliger, som i størrelse varierer fra 69,0 til 150,2 kvadratmeter BRA. Det blir to leiligheter på 69,0 og 81,5 kvadratmeter BRA i første, andre og tredje etasje. I fjerde etasje blir det kun 1 bolig på 150,2 kvadratmeter BRA.

Siste mot sundet

Sjøhuset Ceara blir det siste bygget på Smietangen som vender mot sundet. Her blir det fire boliger. I første etasje finner du to leiligheter på 69,0 og 81,5 kvadratmeter BRA. I andre og tredje etasje er det kun en leilighet på 150,2 kvadratmeter BRA. Det siste bygget er sjøhuset Amazonas, som ligger over parkeringsanlegget til prosjektet. Her finner du fire boliger. I begge etasjene blir det to leiligheter på 63,7 og 79,0 kvadratmeter BRA.

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt megler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Eiendomsmegler MNEF 

Hanne Eriksen Davik

hed@pbbl.no

905 45 609