Røsslyngvegen

Prosjektet består av tre store rekkehusleiligheter sentralt på Gråtenmoen. Hver bolig er på 141,5 kvm og de har fire soverom, to stuer, to bad og to uteplasser. 2 er solgt. Byggestart er besluttet!
Pris
Kr 3.950.000,-
Innskudd
Kr 1.975.000,-
Fellesutgifter
Kr 8.030,-
Fellesgjeld
Kr 1.975.000,-
Areal
141,5 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
3
Boligtype(r)
Rekkehus

Litt om prosjektet

Det er en glede å kunne introdusere et nytt boligprosjekt på Gråtenmoen i Skien. Røsslyngvegen består av tre romslige og moderne rekkehusleiligheter preget av smarte planløsninger og innbydende uteplasser i grønne omgivelser. Røsslyngvegen ligger i et veletablert og populært boområde. Tomten er omgitt av eneboliger og har Gråtenmoen barnehage som en av naboene.

Røsslyngvegen er tegnet av sivilarkitekt MNAL Arild Sannes ved ARIO. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Senest i fjor fikk han Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris for et prosjekt i Brevik. Han har utformet boligene i prosjektet i et kontemporært formspråk. Alle enhetene er kompakt designet med effektiv arealbruk. Fasadematerialene er valgt med hensyn til arkitektonisk stil og smart vedlikehold.

Røsslyngvegen byr på spennende og moderne boliger som er perfekte for deg som ønsker å bo med flere i et godt nabofellesskap. Hver bolig er på 141,5 kvadratmeter BRA. I første etasje blir en entré, ett soverom, ett bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt terrasse. I andre etasje er det lagt opp til tre soverom, en bod, et bad med dusj, et eget vaskerom og en stue med utgang til en balkong. Med hver bolig følger i tillegg en utvendig sportsbod og carport.


Visning

Kontakt megler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Prosjektmegler

Stig Engebretsen

91 68 15 50

stig.engebretsen@dnbeiendom.no