Prestejordet

Prestejordet ligger et steinkast unna Ibsenhuset. Området huset tidligere Skien videregående skole. Nå er arbeidet i gang med å forvandle dette til boliger.
Antall enheter
Rundt 80 boliger fordelt på flere byggetrinn
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Utbygger Prestejordet Eiendom kjøpte gamle Skien videregående skole i 2018. Siden den gang har man jobbet med å utvikle området til boliger. Tomta ligger svært sentralt til i Skien sentrum med Ibsenhuset bare et steinkast unna. Nærmeste nabo er friområdene i Lundedalen. Med andre ord: Du bor i byen, men blir skjermet for biltrafikk og lyd. En vestvendt beliggenhet sikrer gode solforhold.

Utbygger har et mål om at deler av den eksisterende bebyggelsen skal bli utgangspunkt for nye boliger, samtidig som det kommer nye bygg på tomta. Dette blir et spennende prosjekt hvor den nye bebyggelsen henter inspirasjon fra de gamle skolebyggene, slik at vi får et helhetlig arkitektonisk uttrykk. Prosjektet blir preget av store og tiltalende fellesarealer med parkelementer, hvor beboerne kan nyte utsikten og omgivelsene. Under byggene blir det parkeringsanlegg med heis opp til boligene. De store linjene i prosjektet er i ferd med å lande, noe som gjør at vi er i full gang med utformingen av boligene.   

Prosjektet blir organisert som borettslag tilknyttet PBBL. Prosjektmegler er Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler. Du kan allerede nå melde interesse for prosjektet! 

 

Kontakt megler

Prosjektmegler Bjørn Johnson

bjorn@bestmegler.no