Pors Hageby Trinn 4

Dette er det siste byggetrinnet av vårt populære prosjekt på Vessia. Trinn 4 består av en tomannsbolig og en tremannsbolig over ett plan. Salget av boligene er i gang!
Pris Fra kr 2.890.000,- til 2.990.000,-
Fellesutgifter Fra kr 5.690,- til 5.790,-
Fellesgjeld Fra kr 1.445.000 til 1.495.000,-
Areal 80,6 kvadrameter BRA m²
Antall enheter 5
Boligtype(r) Boliger i rekke over ett plan
Eieform Andel

Litt om prosjektet

Vi gleder oss over å kunne lansere det siste byggetrinnet av Pors Hageby. Her får du 5 boliger i et veletablert og populært boområde, hvor det er kort vei til idrettsanlegg, matbutikk og offentlig transport. Samtidig er det bare noen minutter med bil til tilbudene i Porsgrunn sentrum, skole og barnehage. Pors Hageby er perfekt for deg som ønsker et moderne og lettstelt hjem i et godt nabofellesskap!

Prosjektet består av moderne boliger med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og vestvendte terrasser og balkonger. Store vindusflater slipper inn lys og gir boligene en ekstra dimensjon. Sammen med den flotte beliggenheten tror vi dette gir boliger som man vil trives og leve godt i! Alle boligene i Trinn 4 er på 80,6 kvadratmeter BRA. De inneholder gang, 2 soverom, moderne bad, innvendig bod/teknisk rom og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning. Med hver bolig følger også en romslig terrasse på mark og en utvendig sportsbod.


Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Carina Slåtta

920 86 736

Carina.slatta@privatmegleren.no

 

Prosjektmegler

Thomas André Hansen

982 04 224

tah@privatmegleren.no