Pors Hageby Trinn 3

Det neste byggetrinnet av suksessprosjektet rett ved Pors Stadion. Dette består av tomannsboliger og rekkehusleiligheter. Salget av boligene er i gang!
Pris Fra kr 2.490.000,- til 3.890.000,-
Fellesutgifter Fra kr 4.990,- til 7.310,-
Fellesgjeld Fra kr 1.245.000,- til 1.945.000,-
Areal Fra rundt 75 til 114,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter 14
Boligtype(r) Firemannsboliger, rekkehusleiligheter på ett og to plan
Eieform Andel

Litt om prosjektet

Tomten til Pors Hageby ligger i grønne og solfylte omgivelser rett ved Pors Stadion. Prosjektet er utviklet av PBBL og Graf Entreprenør i samarbeid. Prosjektet glir fint inn i et allerede veletablert og populært boområde. Det første byggetrinnet var en kombinasjon av tomannsboliger og firemannsboliger. Gunstige priser og borettslagsmodellen med innskudd og fellesgjeld gjorde at Pors Hageby traff både yngre og mer voksne kjøpere. I det neste byggetrinnet var det også rekkehusleiligheter.

Det tredje byggetrinnet omfatter tre ulike boligtyper. De seks rekkehusleilighetene i prosjektet er på 114,8 kvadratmeter BRA fordelt på to plan. I første etasje blir det gang, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. I andre etasje får du en romslig gang med plass til en sofa og en tv-krok, ett bad og tre soverom, hvorav det ene har et walk-in-closet. Fra et av soverommene er det dør ut til en sørvendt og luftig balkong. Med disse boligene følger også en utvendig sportsbod og carport.

Alt på en flate

Prosjektet har også en rekke på fire med boliger som har alt på en flate. Alle har et areal på rundt 79 kvadratmeter BRA. De inneholder en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser. Leilighetene i firemannsboligen er 75 kvadratmeter BRA. De rommer gang, to soverom, ett bad, en innvendig bod og en åpen kjøkken- og stueløsning. I første etasje får leilighetene terrasser i grønne omgivelser, mens boligene i andre etasje får luftige balkonger. Med begge disse boligtypene følger også en utvendig sportsbod.

 


Visning

Kontakt prosjektmeglerne for visning.

Kontakt megler

Carina Slåtta 

carina.slatta@privatmegleren.no

92 08 67 36

 

Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no

98 20 42 24