Nordbøåsen

Nordbøåsen er på mange måter et unikt prosjekt, for her kan de aller fleste få realisert sin boligdrøm! Byggingen er i gang!
Pris Fra kr 2.190.000,- til kr 3.690.000,-
Fellesutgifter Fra kr 4.770,- og Kr 7.400,-
Fellesgjeld Fra kr 1.095.000,- til kr 1.845.000,-
Areal Fra 75,1 til 128,2 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter 18
Boligtype(r) Enebolig i rekke. Tomannsboliger. Firemannsboliger.

Litt om prosjektet

Nordbøåsen er på mange måter et unikt prosjekt, for her kan de aller fleste få realisert sin boligdrøm! Enten du er på jakt etter din første leilighet, søker en lettstelt bolig med alt på ett plan eller trenger et romslig hus til familien – Nordbøåsen har et hjem for alle! Nordbøåsen ligger idyllisk til kun få kilometer fra Bø sentrum. Her er det gangavstand til flotte turløyper og naturopplevelser. Samtidig er det bare noen minutter med bil til butikker, skole og barnehage. Nordbøåsen er perfekt for deg som ønsker et moderne og lettstelt hjem i et godt nabofellesskap!

Nordbøåsen blir en del av et nytt og attraktivt boligfelt i luftige og grønne omgivelser. Det nye prosjektet består av totalt 18 enheter fordelt på 4 ulike boligtyper: 4-mannsbolig, 2-mannsbolig i 1 etasje, 2-mannsbolig i 2 etasjer og eneboliger i rekke. Er du glad i turer i skog og mark? Fra ditt nye hjem er det kort avstand til spennende turløyper - enten du foretrekker å ha joggesko eller ski på beina. Rett inntil prosjektet er det anlagt en lysløype hvor du får tilgang til flere mil med oppkjørte løyper i vinterhalvåret, takket være Bø løypelag. Det er også flere flotte turmuligheter, Høyslas og Bruskor er to meget populære toppturer som ligger i utkanten av lysløypetraséen. Prosjektet vil bestå av moderne boliger med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og store terrasser. Store vindusflater slipper inn lys og gir boligene en ekstra dimensjon. Et moderne og lekkert kjøkken innbyr til matglede og nye smaksopplevelser. Vi tror dette gir boliger som man vil trives og leve godt i!


Visning

Kontakt prosjektmegler for mer informasjon og visning på tomta!

Kontakt megler

Aud Elin Lio

995 05 481

ael@aktiv.no