Nenset Park

Nenset Park består av 44 boliger. I det førstebyggetrinnet blir det tomannsboliger på ett og to plan. Prosjektet er lansert! Salget av boligene er i gang!
Pris Fra kr 3.050.000,- til 4.650.000,-
Fellesutgifter Fra kr 6.000,- til 8.840,-
Fellesgjeld Fra kr 1.525.000,- til 2.350.000,-
Areal Fra 80,6 til 136,3 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter 16
Boligtype(r) Tomannsboliger
Eieform Andel

Litt om prosjektet

Prosjektet får en sentral beliggenhet i et veletablert og rolig boligområde med kort vei til matbutikk, offentlig transport, turområder og alle handlemulighetene som finnes på Kjørbekk. Nenset Park er et helt nytt og attraktivt boligfelt i grønne og solfylte omgivelser. Det består av totalt 44 boliger fordelt tre boligtyper. Konseptet har vært å skape moderne og lettstelte hjem med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige terrasser eller balkonger. Det første byggetrinnet består åtte tomannsboliger, som passer til alt fra barnefamilier til pensjonister.

Populær boligtype

Bak prosjektet står samarbeidspartnerne PBBL, Pancom og Bratsberg Bolig, som også står bak suksessen Pors Hageby på Vessia. Vi har tatt med den mest populære boligtypen fra dette prosjektet til Nenset. Markedet etterspør nemlig lav trehusbebyggelse og boliger som har alt på et plan. Det første byggetrinnet av Nenset Park omfatter åtte tomannsboliger. Ti av boligene har alt på en flate. I størrelse ligger de på 80,6 kvadratmeter BRA. Samtlige inneholder gang, to soverom, et bad, en innvendig bod og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse.

Fire soverom

Tre av byggene består av tomannsboliger på 130,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du et soverom, et bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse. Også ved inngangspartiet blir det en terrasse, slik at du er sikret mest mulig sol. I andre etasje er det lagt opp til et bad, to soverom og en loftstue, som kan gjøres om til et soverom. Med alle boligene i prosjektet følger også en utvendig sportsbod og carport.

 


Kontakt megler

Prosjektmegler

Kari Anne Kleiv

930 07 123

kak@sormegleren.no