Nenset Park

Nenset Park består av rundet 50 boliger. I det førstebyggetrinnet blir det tomannsboliger på ett og to plan. Lanseres i slutten av august med forkjøpsrett for PBBLs medlemmer!
Areal Fra rundt 80 til 136 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter Rundt 50
Boligtype(r) Tomannsboliger
Eieform Andel

Litt om prosjektet

Nenset Park får en sentral beliggenhet med kort vei til matbutikk, offentlig transport og alle tilbudene som finnes på Kjørbekk-området. I det første byggetrinnet finner du seksten nye hjem i form av tomannsboliger over ett plan og to plan i solfylte og grønne omgivelser. Ti av boligene har alt samlet på en flate. Dette er tomannsboliger på 80,6 og 86,3 kvadratmeter BRA. Alle disse boligene inneholder en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse i grønne omgivelser. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod.

Romslige tomannsboliger

Den andre boligtypen består av store tomannsboliger over to plan, som hver er på 136,3 kvadratmeter BRA. - I første etasje finner du gang, moderne bad med varmekabler, bod/teknisk rom, soverom og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning med peis. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse. I andre etasje blir det bad, loftstue (som kan gjøres om til soverom) og 2 soverom. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod. Alle boligene i dette prosjektet får god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og store terrasser.


Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Kari Anne Kleiv

930 07 123

kak@sormegleren.no