Nedre Lunde

Det nye og store boligprosjektet på Heistad blir Nedre Lunde med eneboliger i rekke og firemannsboliger. Prosjektet er nå lansert og salget av boligene i er i gang!
Pris
Fra kroner 3.250.000,- til 5.200.000,-.
Innskudd
Fra kroner 1.625.000,- til 2.600.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 5.480,- til 8.300,-
Fellesgjeld
Fra kroner 1.625.000,- til 2.600.000,-
Areal
Fra 75,0 ti l120,2 kvadrameter BRA m²
Antall enheter
14 i første byggetrinn
Boligtype(r)
Firemannsboliger og eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Heistad er i vinden! Dette har lenge vært en av Porsgrunns mest populære bydeler. Nå gleder vi oss over å kunne introduserer det neste, store prosjektet på Heistad: Nedre Lunde. På en stor tomt ved Lundelia barnehage ned mot Heistadstranda skal Heimgard Bolig og PBBL bygge rundt 90 boliger. I det første byggetrinnet finner du 14 boliger – seks eneboliger i rekke og to firemannsboliger. Nedre Lunde har en sentral og idyllisk beliggenhet med kort vei barnehage, matbutikker, kafé, offentlige transport, turløyper og badestrender. Med andre ord: Kort vei til det meste!

Boligene i det første byggetrinnet har fått en utforming og størrelse som gjør at de treffer en bred kjøpegruppe. Firemannsboligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt, mens eneboligene i rekke blir midt i blinken for barnefamilier og andre som ønsker godt med plass.

Du finner seks eneboliger i rekke i det første byggetrinnet. Alle har 120,2 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje får disse boligene entré, to soverom, ett bad, eget vaskerom og en bod, i tillegg til carport. Opp i andre etasje er det lagt opp til ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig takterrasse.

Det er to ulike firemannsboliger i det første byggetrinnet. Leilighetene i den minste er på 75,0 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 85,7 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom.

 


Kontakt megler

Prosjektmegler

Tina Vinje

tv@sormegleren.no

954 91 158

Prosjektmegler

Jørgen Thorkildsen

jt@sormegleren.no

971 75 664