Limihagen

Limihagen er et nytt boligfelt med idyllisk beliggenhet i Skien. Innflyttingen har startet i det første byggetrinnet - hvor det kun er 4 ledige boliger!
Pris
Fra kr 2.625.000,- til kr 6.490.000,-
Innskudd
Fra kr 1.312.500,- til kr 3.245.000,-
Fellesutgifter
Fra kr 4.200,- til kr 9.780,-
Fellesgjeld
Fra kr 1.312.500 til kr 3.245.000,-
Areal
Fra 74 til 211 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
12
Boligtype(r)
Enebolig, 2-mannsbolig, 3-mannsbolig og 4-mannsbolig

Litt om prosjektet

Limihagen er et helt nytt boligfelt. Tidligere var dette området en åker. Nå blir det moderne boliger her med smarte planløsninger, høy teknisk standard, trivelige uteområder og romslige balkonger og terrasser. Det har vært et ønske at hele boligfeltet får et helhetlig arkitektonisk uttrykk. Bebyggelsen i Limihagen blir derfor preget av elegante funkisbygg med store vindusflater og rene linjer. Boligene i Limihagen får flott utsikt mot Venstøp med åkerlandskap og grønne skogområder.

Limihagen ligger både landlig og idyllisk til, samtidig er det ikke mer enn 4 kilometer til Skien sentrum. Det er kort vei til Limibarnehage. Det er også trygg og fin skolevei til Venstøp barneskole og Gjerpen ungdomsskole. Er du glad i turer i skog og mark? Fra ditt nye hjem er det kort avstand til spennende naturopplevelser og flotte turløyper.

Introduksjon til boligene

En av målsettingene med Limihagen har vært å kunne tilby et bredt utvalg av boligtyper. Prosjektet omfatter 4 ulike boliger, noe som betyr gode muligheter til å finne ditt nye hjem. I størrelse varierer disse boligene fra rundt 74 kvadratmeter BRA til rundt 250 kvadratmeter BRA.

Bolig 2 - 4

Disse boligene ligger i ett bygg. Hver bolig er på rundt 159 kvadratmeter BRA fordelt på tre plan. I 1. etasje får du en entré, gang, vaskerom/toalett. Her er det også garasje og sportsbod. I 2. etasje blir det en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en romslig balkong. I 3. etasje blir det tre soverom, et bad og en gang/oppholdsrom med utgang til utvendig terrasse.

Bolig 7 – 8

Disse boligene ligger i ett bygg. Hver bolig er på rundt 155 kvadratmeter BRA fordelt på tre plan. I 1. etasje får du en entré, gang, vaskerom/toalett. Her er det også garasje og sportsbod. I 2. etasje blir det en luftig og åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en romslig balkong. I 3. etasje blir det tre soverom, et bad og en gang/oppholdsrom med utgang til utvendig terrasse.

 


Visning

Ta kontakt med prosjektmegler for mer informasjon.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Thomas André Hansen

982 04 224

thomas.hansen@privatmegleren.no