Lilletorget

Et nytt prosjekt i hjertet av Langesund! Lilletorget består av 10 boliger fordelt på en tomannsbolig og et leilighetsbygg. Byggingen er i gang! Kun 1 ledig!
Pris
Fra kr 3.495.000,- til 4.695.000,-
Innskudd
Fra kr 1.747.500,- til 2.347.500,-
Fellesutgifter
Fra kr 6.220,- til 7.650,-
Fellesgjeld
Fra kr 1.747.500,- til 2.347.500,-
Areal
Fra 77,7 til 94,3 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
10
Boligtype(r)
Tomannsbolig og leilighetsbygg

Litt om prosjektet

Endelig er tiden inne for å realisere Lilletorget! Dette prosjektet har vært under planlegging i en årrekke, men nå kan Mustad Bygg introduserer 10 nye hjem i hjertet av Langesund! Lilletorget består av et leilighetsbygg i tre etasjer med åtte boliger og en tomannsbolig i to etasjer. 

Midt i Langesund

Lilletorget har en solrik beliggenhet i Langesund sentrum. Tomten ligger midt i krysset mellom Bambleveien og Baneveien med gangavstand til matbutikk, skole, barnehager og alle tilbudene i Langesund. Sjø, strender og flotte turmuligheter finner du også rett i nærheten.

Lyst & luftig

Boligene i Lilletorget blir lyse med effektive planløsninger og store vindusflater. Med to uteplasser hver er de sikret godt med sol. Bilen parkerer du i parkeringskjelleren, som ligger i underetasjen i leilighetsbygget. Her er det også sportsboder og heis. Arkitekten har latt seg inspirere av Langesunds mange og gamle bygg med klassiske linjer. Prosjektet ønsker å skape to bygg som glir naturlig inn i omgivelsene i med tanke på form, farger og materialvalg.

Introduksjon til boligene

I leilighetsbygget blir det åtte boliger på mellom 77,7 og 91,5 kvadratmeter BRA. Bilen setter du i underetasjen, hvor det er en heis som går opp til syv av leilighetene. I tillegg finner du sportsboder her – det følger med en til hver leilighet! Alle boligene får en gang, to soverom, ett bad, en åpen stue- og kjøkkenløsning, egen bod/vaskerom og to uteplasser.

I tomannsboligen finner du en leilighet i hver etasje. I størrelse er disse 92,8 og 93,2 kvadratmeter BRA. Begge har en romslig gang, to soverom, hvorav ett har utgang til en vestvendt terrasse på over 18 kvadratmeter. Videre finner du en bod/vaskerom, ett bad, ett gjestetoalett og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en balkong vendt mot sør.

Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark.

 


Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Tina Vinje

tv@sormegleren.no

954 91 158