Lietorvet

Boligprosjektet ligger ved siden av Lietorvet kjøpesenter. Det første byggetrinnet med 21 boliger lanseres i begynnelsen av mars 2019. Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett.
Areal Fra 53 til 119 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter Rundt 80
Boligtype(r) Leiligheter
Eieform Borettslag

Litt om prosjektet

Bak boligprosjektet står en samarbeidskonstellasjon bestående av Bratsberg Bolig, FIHA Holding, Betonmasthæhre Eiendom og PBBL. Prosjektet er tegnet av Børve Borchsenius Arkitekter. Her kommer du virkelig på toppen av byen med utsikt, sol og kort vei ned til sentrum. Lietorvet vil bestå av 4 bygg med til sammen rundt 80 leiligheter. Først ut i markedet kommer det bygget som ligger nærmest sentrum og Skien kirke. Her blir det 21 leiligheter. Det blir parkeringsanlegg i første etasje med heis opp til leilighetene. Bygget får 6 etasjer. I hver etasje blir det 5 leiligheter, med unntak av toppetasjen. Her blir det kun 1 bolig.

Bredt utvalg

Det blir et bredt utvalg av ulike leiligheter i det første byggetrinnet - alt fra 2-roms på rundt 53 kvadratmeter til 4-roms på rundt 119 kvadratmeter. Etter ønske fra markedet er det valgt å fokusere ekstra på leiligheter mellom 90 og 100 kvadratmeter med to og tre soverom.


Visning

Ta kontakt med prosjektmegler for mer informasjon.

Kontakt megler

Thomas André Hansen

Prosjektmegler

98 20 42 24

Carina Slåtta 

Prosjektmegler

92 08 67 36