Klyvebekken Hage

I januar neste år lanseres et nytt boligprosjekt med to spennende tomannsboliger. Klyvebekken Hage blir et lite og koselig borettslag tilknyttet PBBL med romslige boliger på 128,8 kvadratmeter BRA signert Profil Bygg.
Areal
128,6 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
4
Boligtype(r)
Tomannsboliger

Litt om prosjektet

Prosjektet er tegnet av arkitekt Sølve Grønvold ved Profil Bygg, som også skal bygge boligene. Tomannsboligene er vertikaldelt med fleksible planløsninger. Her vil det være mulig å skreddersy en planløsning som passer best for deg, enten du ønsker stort stue/kjøkkenareal eller flere soverom.

Hver bolig er på 128,6 kvadratmeter BRA og inneholder: Entré, 3(4) soverom, bad, vaskerom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Alle boligene får gode solforhold og tre uteplasser. Mot vest blir det en stor terrasse på mark med egen hage og en romslig balkong. Mot øst blir det en liten balkong, hvor du får morgensol! Tomten ligger landlig tid med kort vei til barnehage, skoler, kollektivtransport, matbutikk og Porsgrunn sentrum. Boligene leveres også med en utvendig sportsbod og to parkeringsplasser i prosjektets carportanlegg.

Klyvebekken Hage blir et borettslag tilknyttet PBBL. Dette betyr en trygg botilværelse med en fleksibel finansiering og 20 års avdragsfrihet. Planen er å lansere prosjektet i januar 2022.


Kontakt megler

Prosjektmegler 

Tina Vinje

Sørmegleren

tina.vinje@sormegleren.no