Klyvebekken Hage

Nå lanserer vi et nytt boligprosjekt skreddersydd for barnefamilier og de som ønsker godt med plass signert Profil Bygg. Kun 1 ledige bolig! Byggingen er i gang!
Areal
128,6 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
4
Boligtype(r)
Tomannsboliger

Litt om prosjektet

Arkitekt Sølve Grønvold ved Profil-Bygg har tegnet fire nye hjem med et spennende og moderne uttrykk, som gjør at det skiller seg ut fra andre prosjekter i markedet. Han har gitt boligene mange kvaliteter, som to balkonger, en markterrasse, smarte planløsninger og grønne hager. Byggene er har dessuten fått en plassering på tomta som sikrer gode solforhold og privatiserte soner. I et eget carportanlegg har hver bolig to parkeringsplasser, i tillegg til en sportsbod.

Grønn idyll

Byggetomta ligger landlig og sentralt til på Klyve. Her skal en gammel enebolig bli erstattet av fire nye hjem. Boligene får naturen tett på seg og Klyvebekken sildrer forbi på vei ned til Kverndammen. Du får kort vei til flotte turområder og naturopplevelser, i tillegg er det gåavstand til flere barnehager, Klyve barneskole, Kongerød Ungdomsskole og matbutikk. På sykkel tar det dessuten bare noen minutter ned til PP Senteret og alle tilbudene på Vessia!

Introduksjon til boligene

Tomannsboligene er vertikaldelte med gode planløsninger. Hver bolig er på 128,6 kvadratmeter BRA og inneholder i første etasje: Hall med utgang til en romslig terrasse på mark, tre soverom, bad, eget vaskerom/teknisk rom og et toalett. Opp i andre etasje finner du en luftig og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til to balkonger: En stor mot vest og en liten mot øst, hvor morgensolen kommer inn! Hver bolig leveres også med en utvendig sportsbod og to parkeringsplasser i prosjektets carportanlegg.

Mange utplasser

For å utnytte de gode solforholdene på tomta har arkitekten sørget for at hver bolig får tre utplasser. På bakkeplan mot vest kan du boltre deg på en stor terrasse på mellom 21,6 og 36,2 kvadratmeter. I andre etasje har du også en vestvendt balkong på mellom 21,6 og 36,2 kvadratmeter, samt en balkong mot øst på mellom 6,7 og 7,0 kvadratmeter.

 

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Tina Vinje

Sørmegleren

tina.vinje@sormegleren.no