Hentiåsen

Endelig en nytt prosjekt på Åfoss! Hentiåsen består av et bygg med seks leiligheter på en vestvendt og solrik tomt. Boligene leveres med heis og garasje. Lanseres på nyåret!
Areal
85 til 90 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Leilighetsbygg

Litt om prosjektet

Hentiåsen på Åfoss er et helt nytt boligområde på Åfoss, som omfatter 13 eneboligtomter og et leilighetsbygg med 6 boliger. Hentiåsen er utviklet av FIHA Holding, som også står bak det populære prosjektet Ekeli Terrasse på Borgestad. Salget av eneboligtomtene er i gang og snart står leilighetsbygget for tur. Prosjektet blir liggende luftig og grønt til på platået mellom Langeduken og Telemarkskanalen, nær et veletablert og populært boligområde på Åfoss. Fra de vestvendte og delvis overbygde uteplassene er det flott utsikt over til Åsen. Terrassene og balkongen er alle over 20 kvadratmeter.    

Heis og garasjeanlegg

Leilighetsbygget får tre boliger i hver etasje. I størrelse ligger leilighetene fra 85 til 90 kvadratmeter BRA. Boligene har to eller tre soverom, bad, bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Man kan velge å ta heis eller trappen opp til andre etasje. Rett utenfor døren følger det med en garasjeplass i felles, frittstående garasjeanlegg. Det arbeides nå med å få de siste detaljene i prosjektet på plass, slik at man kan lansere Hentiåsen til høsten. 

Kontakt megler

Prosjektmegler

Bjørn Johnson 

bjorn@bestmegler.no

90 95 95 25