Heistad Botaniske II

Snart lanseres det neste byggetrinnet av Heistad Botaniske! Prosjektet omfatter et bygg med 17 leiligheter med parkeringskjeller, heis og trivelige fellesarealer. Meld interesse nå!
Areal
46,3 til 89,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
17
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Arbeidet med å forvandle skoletomta til det nye Heistad sentrum i regi av PBBL, Heimgard Bolig og Porsgrunn Utvikling er godt i gang. Det neste skrittet blir i form av et nytt bygg ved siden av det første byggetrinnet av Heistad Botaniske, som ferdigstilles rett over sommeren. Det nye bygget får en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til seks etasjer med leiligheter. Mange av boligene blir gjennomgående, og alle får en eller to private balkonger. I størrelse varierer leilighetene fra 46,3 til 89,0 kvadratmeter BRA. Du finner alt fra effektive toroms med smarte planløsninger til flotte treroms med mange kvaliteter.

GRØNNE OMGIVELSER

Alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. Den ene leilighetstypen får faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene. Her ønsker man å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot vest blir det bygd en uteplass med pergola, hvor man kan nyte utsikten og solen. Ved siden av denne blir det ett drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

LANSERING

Heistad Botaniske II nærmer seg. Kontakt prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren for mer informasjon om prosjektet: 954 91 158.

 

 

Kontakt megler

Prosjektmegler

Tina Vinje

Sørmegleren

954 91 158

tina.vinje@sormegleren.no