Haraldsgate 10

Endelig et nytt prosjektet på Herøya! Her finner du to moderne tomannsboliger med gode planløsninger og solfylt beliggenhet. Salget har startet og byggingen er i gang! Kun 1 ledig!
Areal
141,6 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
4
Boligtype(r)
Tomannsboliger

Litt om prosjektet

Haraldsgate ligger meget sentralt og barnevennlig til midt på Herøya. Fra byggetomta er det gangavstand til barnepark, barnehage, barneskole, idrettshall og fotballbane, båthavn, kolonialbutikker, bussforbindelse til sentrum, samt fine og mye benyttede turterreng langs Frierfjorden med kjente stier. Bak prosjektet står RK Eiendom, som nylig gjennomført et lignende boligkonsept i Skien.

Om boligene

Hver bolig er på 141,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en romslig entré, et soverom, bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor og vestvendt terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje blir det et stort bad, en bod, tre soverom og en tv-stue (som kan gjøres om til et soverom) med utgang til en luftig balkong. Med hver bolig følger dessuten carport og en utvendig sportsbod. I tillegg blir det godt med gjesteparkering i prosjektet.       

Kontakt megler

Prosjektmegler Stig Engebretsen

stig.engebretsen@dnbeiendom.no

91681550