Gravavegen Hage

Prosjektet består av to tomannsboliger sentralt på Heistad. Hver bolig er på 147 kvadratmeter. Salget av boligene er i gang!
Pris Fra kr 4.400.000,- til 4.500.000,-
Fellesutgifter Fra kr 6.960,- til 7.050,-
Fellesgjeld Fra kr 2.200.000,- til 2.250.000,-
Areal 147 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter 4
Boligtype(r) Tomannsbolig
Eieform Andel

Litt om prosjektet

Velkommen til det nye boligprosjektet på Heistad - Gravavegen Hage! Her kommer to tomannsboliger i et veletablert og populært område med kort vei til barnehage, skoler og flotte turområder. Beliggenheten sikrer gode solforhold i grønne omgivelser.

Gravavegen Hage er tegnet av sivilarkitekt MNAL Arild Sannes ved ARIO. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Senest i fjor fikk han Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris for et prosjekt i Brevik.

Gravavegen Hage omfatter kun fire boliger fordelt på to bygg. Hver bolig er på rundt 147 kvadratmeter BRA fordelt på to plan. I første etasje kommer du inn i en romslig gang. Videre har du ett soverom/gjesterom, et moderne bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor uteterrasse. I andre etasje blir det et moderne bad, en bod/garderobe, et teknisk rom, tre soverom og egen loftstue med utgang til en stor og luftig terrasse. Med hver bolig følger dessuten en utvendig sportsbod og carport.


Visning

Ta kontakt med prosjektmegler for privatvisning på byggetomta!

Kontakt megler

Prosjektmegler Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no

98 20 42 24

Prosjektmegler Carina Slåtta

Carina.slatta@privatmegleren.no

92 08 67 36