Gravavegen Hage 2

Seks moderne leiligheter med god størrelse sentralt på Heistad. Innflyttingen har startet!
Areal
Fra 94,8 til 102,7 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Gravavegen Hage II byr på seks leiligheter i et veletablert og populært område med kort vei til barnehage, skoler og flotte turområder. Beliggenheten sikrer gode solforhold i grønne omgivelser. Prosjektet består av en firemannsbolig og en tomannsbolig som er knyttet sammen av de utvendige sportsbodene. Markedet har lenge etterspurt et nytt boligprosjekt på Heistad med store leiligheter. Nå har du muligheten! I størrelse varierer boligene fra 93,2 til 108,5 kvadratmeter BRA. Innflyttingen startet i juni. 

Luftig og grønt

Gravavegen Hage trinn 2 ligger på et hjørnetomt i et rolig boområde. I tilknytning til prosjektet blir det bygd en lekeplass. Boligene i første etasje får store terrasser på mark, mens leilighetene i andre etasje får luftige balkonger. Uteområdene blir omkranset av et stort hageområde og hekker.

De ledige boligene

I firemannsboligene finner du de tre ledige boligene i prosjektet. I første etasje ligger bolig 2 i prosjektet, som er på 94,8 kvadratmeter BRA. Bolig 3 og 4 i andre etasje er på 102,7 og 94,8 kvadratmeter BRA. Bolig 3 har entré, gang, tre soverom, ett toalett, ett bad, to oppbevaringsrom, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til balkong. Bolig 2 og 4 har entré, gang, tre soverom, ett oppbevaringsrom, ett bad, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse på mark eller balkong.

Dokumenter for nedlasting
Kontakt megler

Prosjektmegler

Ingrid Reisjø 

99156751