Gravavegen Hage 2

6 store leiligheter sentralt på Heistad med flotte uteplasser. Salget av boligene er i gang!
Pris
Fra kr 3.390.000,- til 3.950.000,-
Innskudd
Fra kr 1.695.00,- til 1.975.000,-
Fellesutgifter
Fra kr 5.810,- 6.430,-
Fellesgjeld
Fra kr 1.695.00,- til 1.975.000,-
Areal
Fra 93,2 til 108,5 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Tomannsbolig og firemannsbolig

Litt om prosjektet

Velkommen til det nye byggetrinnet av Gravavegen Hage! Her kan Heimgard Bolig og PBBL by på seks boliger i et veletablert og populært område med kort vei til barnehage, skoler og flotte turområder. Beliggenheten sikrer gode solforhold i grønne omgivelser. Gravavegen Hage trinn 2 består av en firemannsbolig og en tomannsbolig som er knyttet sammen av de utvendige sportsbodene. Markedet har lenge etterspurt et nytt boligprosjekt på Heistad med store leiligheter. Nå har du muligheten! I størrelse varierer boligene fra 93,2 til 108,5 kvadratmeter BRA.

Luftig og grønt

Gravavegen Hage trinn 2 ligger på et hjørnetomt i et rolig boområde. I tilknytning til prosjektet blir det bygd en lekeplass. Boligene i første etasje får store terrasser på mark, mens leilighetene i andre etasje får luftige balkonger. Uteområdene blir omkranset av et stort hageområde og hekker.

Bolig 1 til 4

I firemannsboligene finner du to ulike planløsninger. I første etasje ligger bolig 1 og 2 i prosjektet, som er på 102,7 og 94,8 kvadratmeter BRA. Bolig 3 og 4 i etasjen over har tilsvarende størrelser og planløsninger. Bolig 1 og 3 har entré, gang, tre soverom, ett toalett, ett bad, to oppbevaringsrom, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse på mark eller balkong. Bolig 2 og 4 har entré, gang, tre soverom, ett oppbevaringsrom, ett bad, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse på mark eller balkong.

Bolig 5 og 6

Tomannsbolig byr på to forskjellige planløsninger. Bolig 5 er 93,2, mens bolig 6 er 108,5 kvadratmeter BRA. Bolig 5 har entré, en bod/teknisk rom, ett bad, gang, tre soverom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en romslig terrasse på mark. Bolig 6 har entré i første etasje med trapp opp til en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en balkong, tre soverom, et teknisk rom/bod, gang, ett bad og tre soverom.

Prisbelønnet arkitekt

Gravavegen Hage trinn 2 er tegnet av sivilarkitekt MNAL Arild Sannes ved ARIO. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Blant annet fikk han Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris i 2018 for et prosjekt i Brevik. Arild har gitt prosjektet en moderne profil med rene linjer, store vindusflater og spennende planløsninger

 

 

 


Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Thomas André Hansen

98 20 42 24

tah@privatmegleren.no