Gjerpensgate Park

Nytt prosjekt med 23 boliger sentralt i Skien. Prosjektet består av flere boligtyper med en felles parkeringskjeller og heis. Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett til boligene ved lansering!
Areal
Fra 70,8 til 114,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
23
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Grønn og solfylt idyll med en sentral beliggenhet i nordre bydel i Skien! Fra Gjerpensgate Park er det kort vei til jernbanestasjonen og Statens Hus er nærmeste nabo.
Prosjektet består av flere boligtyper, noe som gjør at det treffer en bred kjøpergruppe. Her finner du tomannsboliger med alt på ett plan, firemannsboliger, en åttemannsbolig og rekkehusleiligheter over to plan. I størrelse er boligene fra 70,8 til 114,0 kvadratmeter BRA. Alle har to eller tre soverom. Under byggene blir det en parkeringskjeller med heis opp til boligene.
Boligtypene i Gjerpensgate Park har vi brukt i flere prosjekter rundt om i Telemark de siste årene med stor suksess. Blant annet finner du dem i Pors Hageby på Vessia i Porsgrunn, Nordbøåsen i Bø, Kjærlighetsstien nær Langesund og Bjerkenetunet på Stathelle. Konseptet er utviklet av Graf Entreprenør, som også er hovedentreprenør for Gjerpensgate Park.
Vi er i gang med forberedelsene til lansering av prosjektene, men du kan allerede nå melde interesse for Gjerpensgate Park!

Bak prosjektet står Heimgard Bolig, INTVEST og PBBL. Prosjektmegler er Jørgen Thorkildsen ved Sørmegleren. 

Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett til boligene.


Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Jørgen Thorkildsen

971 75 664

jorgen.thorkildsen@sormegleren.no