Gjerpensgate Park

Nytt sentrumsnært prosjekt i Skien. Første byggetrinn lanseres nå med 12 boliger fordelt på to boligtyper. Salget av boligene er i gang!
Pris
Fra kroner 3.350.000,- til 3.700.000,-
Innskudd
Fra kroner 1.675.000,- til 1.850.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 6.100,- til 6.510,- per måned
Fellesgjeld
Fra kroner 1.675.000,- til 1.850.000,-
Areal
Fra 70,8 til 75,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
12 i første byggetrinn
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Vi gleder oss over å kunne presentere Gjerpensgate Park! Bak prosjektet står Heimgard Bolig, INTVEST og PBBL. Prosjektmegler er Jørgen Thorkildsen ved Sørmegleren Telemark. Vårt nye prosjekt omfatter flere boligtyper og totalt 23 nye hjem. Nå lanserer vi det første byggetrinnet med 12 boliger fordelt på to tomannsboliger og en åttemannsbolig. Prosjektet blir preget av lav trehusbebyggelse, luftige uteplasser, trivelige fellesarealer og grønne hager og lunger. Bilen setter du i parkeringskjelleren under byggene, hvor det er heis opp til boligene.

Grønne oase

Gjerpensgate Park har en perfekt beliggenhet for deg som vil å bo i en trivelig bygate, men som samtidig ønsker gangavstand til alle mulighetene og tilbudene som Skien sentrum har å by på. Fra Gjerpensgate Park er det bare et steinkast til togstasjonen, bussforbindelser, flotte friområder og parkanlegg, samt matbutikk og Skagerak Arena. Boligene blir liggende solfylt til og de fleste uteplassene vender mot vest. Prosjektet får en grønn profil med en vakker allé mot nord, et friareal med lekeplass mot vest, hekker, hager og et fellesområde med sitteplasser og lekemuligheter.

Sentrumsnær idyll

Du merker godt at Nordre Bydel i Skien har begynt å blomstre. Dette området er preget av en eldre bebyggelse med mange ærverdige eneboliger. De siste årene har flere nye boligprosjekter bidratt til økt optimisme og nye beboere til området. Med Gjerpensgate Park erstatter vi flere slitte næringsbygg og en gammel enebolig med moderne trehusbebyggelse i delikate farger og tiltalende grøntarealer.

Populært konsept

Gjerpensgate Park har to tomannsboliger som har alt samlet på en flate. Dette boligkonseptet har vi brukt i flere prosjekter rundt om i Telemark med stor suksess de siste årene. Blant annet finner du denne boligtypen i Pors Hageby på Vessia i Porsgrunn, Nordbøåsen i Bø og Kjærlighetsstien nær Langesund. Konseptet er utviklet av Graf Entreprenør, som også er hovedentreprenør for Gjerpensgate Park.

Introduksjon til boligene
Det første byggetrinnet består av to tomannsboliger med alt på en flate (bolig 1 til 4) og en åttemannsbolig i to etasjer (bolig 5 til 12). I størrelse varierer boligene fra 70,8 til 75,0 kvadratmeter BRA. Innvendig er alle boligene like: De har en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser eller en luftig balkong.


Kontakt megler

Prosjektmegler

Jørgen Thorkildsen

971 75 664

jorgen.thorkildsen@sormegleren.no