Fredbo Hage

Nytt prosjekt ved siden av Pors stadion på Vessia. Første byggetrinn av Fredbo Hage er lansert med to boligtyper. Byggestart er besluttet!
Pris
Totalpris fra kroner 4.100.000,- til 4.900.000,-
Innskudd
Fra kroner 2.050.000,- til 2.450.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 6.570,- til 7.730,-
Fellesgjeld
Fra kroner 2.050.000,- til 2.450.000,-
Areal
Fra 113,0 til 140,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
6
Boligtype(r)
Enebolig i rekke og store boliger i rekke

Litt om prosjektet

Nå lanserer vi et nytt prosjekt sentralt på Vessia i Porsgrunn. I det første byggetrinnet av Fredbo Hage byr man på seks moderne boliger i rekke fordelt på to ulike boligtyper. Salget av boligene er i gang. Nå går det mot byggestart!

Flott beliggenhet

Om du er fotballinteressert, så kan du glede deg over at det blir kort vei til Pors sine hjemmekamper! Fredbo Hage får nemlig Pors stadion som nærmeste nabo. Det er også kort avstand til matbutikk, idrettsanlegg og flotte turløyper. Nærmeste busstopp finner bare noen meter fra Fredbo Hage, i tillegg er det bare noen minutter med bil til tilbudene i Porsgrunn sentrum, skole og barnehage.

Grønne hager

Fredbo Hage vil bestå av rundt 25 boliger fordelt på flere byggetrinn. Prosjektet er utviklet av RLB AS, som har sørget for at alle boligene får grønne hager og luftige takterrasser. Arkitekten har hatt et ønske om å sikre boligene optimalt med sol, i tillegg er boligene preget av store vindusflater som slipper inn mye lys. I det første byggetrinnet finner du tre eneboliger i rekke, som alle er på 113 kvadratmeter BRA. I første etasje får disse boligene en romslig gang, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en grønn hage og et bad med dusj og toalett. I andre etasje finner du en stue med utgang til en stor takterrasse, et bad med dusj og toalett og tre soverom, hvorav ett har skyvedør inn til en bod. Med disse boligene følger også en utvendig sportsbod og carport.

Takterrasser

Tre av boligene i Fredbo Hage er på 140 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer. I første etasje kommer du inn i en romslig gang. Videre har du to soverom og et bad med dusj og toalett, samt en bod. I andre etasje blir det en åpen stue- og kjøkkenløsning, gang, to soverom og et bad med dusj og toalett. I tredje etasje finner du en stue og en stor og solfylt takterrasse. Boligene leveres også med carport. Størrelsen på de ulike boligene gir prosjektet en bred appell. Fredbo Hage er aktuell for både voksne som ønsker å flytte fra en gammel enebolig til et nytt og lettstelt hjem, som barnefamilier med en drøm om godt med plass.

 


Visning

Kontakt prosjektmegler for mer informasjon.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Bjørn Johnson

909 59 525

bjorn@bestmegler.no