Fredbo Hage 2

Suksessen fortsetter på Vessia! Det er lansert 14 eneboliger i rekke fordelt på 4 boligtyper i byggetrinn 2 av Fredbo Hage. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!
Areal
Fra 109,2 til 152,8 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
14
Boligtype(r)
Enebolig i rekke

Litt om prosjektet

I et rolig og populært boområde sentralt på Vessia i Porsgrunn har det blitt lansert et nytt og spennende boligprosjekt. Fredbo Hage vil bestå av rundt 25 boliger fordelt på flere byggetrinn. I det første byggetrinnet kunne man by på seks moderne boliger i rekke fordelt på to boligtyper. Alle boligene i dette trinnet er solgt. Byggetrinn 2 er derfor lansert med 14 nye eneboliger i rekke! Her finner du fire ulike boligkonsepter, noe som sikrer prosjektet en enda bredere appell!

Mange valgmuligheter

Fredbo Hage trinn 2 gir deg mange spennende valgmuligheter. I størrelse varierer boligene fra 109,2 til 152,8 kvadratmeter BRA. Alle får to uteplasser i form av hage og takterrasse, samt carport og utvendig sportsbod. Mye plass eller litt mindre? I Fredbo Hage 2 finner du en ny bolig som passer nettopp ditt behov!

Midt i smørøyet!

Om du er fotballinteressert, så kan du glede deg over at det blir kort vei til Pors sine hjemmekamper! Fredbo Hage får nemlig Pors stadion som nærmeste nabo. Det er også kort vei til matbutikk, idrettsanlegg og flotte turløyper. Nærmeste busstopp finner bare noen meter fra Fredbo Hage, i tillegg er det bare noen minutter med bil til tilbudene i Porsgrunn sentrum, skole og barnehage.

 

For mer informasjon om boligene i dette prosjektet - besøk prosjektets hjemmeside!

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Bjørn Johnson 

909 59 525

bjorn@bestmegler.no