Fortuna

Nå lanseres et nytt og sentrumsnært leilighetsprosjekt i Skien. Fortuna består av ni unike leiligheter i et klassisk bygg. Salget av boligene er i gang!
Pris
Fra 2.690.000,- til 4.790.000,-
Innskudd
Fra 1.345.000,- til 2.395.000,-
Fellesutgifter
Fra 5.040,- til 7.710,-
Fellesgjeld
Fra 1.345.000,- til 2.395.000,-
Areal
Fra 63,5 til 102,0 kvadratmeter m²
Antall enheter
9
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Deler av det ærverdige Fortuna-bygget i Duestien i Skien skal nå, i regi av Heimgard Bolig, forvandles til 9 moderne leiligheter med spennende planløsninger som er preget av den historiske settingen. Fortuna-bygget sto ferdig i 1918. I mange år huset bygget Bakkens Skofabrikk, som var kjent for sitt varemerke Fortuna Sko. På det meste var over 300 arbeidere i sving her og på en uke produserte de rundt 4 000 sko! De siste årene har Fortuna-bygget inneholdt kontorlokaler og boliger.

På rett sted

Fortuna har en perfekt beliggenhet for deg som vil å bo i en trivelig og stille bygate, men som samtidig ønsker gangavstand til alle mulighetene og tilbudene som Skien sentrum har å by på.

Det blomstrer på toppen av byen!

De siste årene har Nordre Bydel i Skien begynt å blomstre. Dette området er preget av en eldre bebyggelse med mange velholdte eneboliger. Fra Fortuna er det bare et steinkast til nærmeste matbutikk, Joker i Duestien. Det er også kort vei til togstasjonen, bussforbindelser, flotte friområder og parkanlegg, samt Skagerak Arena. Rett i nærheten ligger Lietorvet, med kaféer, butikker, apotek og legesenter.

Om leilighetene

Boligene i Fortuna blir lyse og luftige med både kreative og funksjonelle planløsninger. De 9 leilighetene ligger i første, andre og tredje etasje. I kjelleren blir det boder. I første etasje blir det to leiligheter på 63,5 og 90 kvadratmeter BRA med hver sin inngang og egne hager. Det blir en også et felles inngangsparti med en gang og heis for de andre leilighetene i prosjektet. I andre etasje blir det fire leiligheter på mellom 67,0 og 94,0 kvadratmeter BRA. To av disse boligene får et felles inngangsparti og uteareal. I tredje etasje finner du tre leiligheter på 77,5 til 102,0 kvadratmeter BRA.

Boliger med personlighet

I utformingen av leilighetene i Fortuna er det tatt hensyn til byggets unike arkitektur. Dette gjør at ingen leiligheter er like. Hver bolig får sin egen personlighet og planløsning.

 


Visning

Kontakt prosjektmegler for mer informasjon og visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler 

Thomas André Hansen

982 04 224