Findalhagen

Nytt prosjekt på Findal i Bamble med fire romslige eneboliger. Lanseres nå med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer!
Pris Kroner 4.390.000,-
Fellesutgifter Kroner 7.580,-
Fellesgjeld Kroner 2.634.000,-
Areal 135 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter 4
Boligtype(r) Eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Findalhagen er et samarbeidsprosjekt mellom PBBL og Heimgard Bolig med Amundsen-Bygg som totalentreprenør. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark. Prosjekter ligger på Findal i Bamble. Findalhagen omfatter kun fire eneboliger i rekke. Hver bolig er på 135 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du en entré, ett soverom, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en luftig balkong. I underetasjen blir det to soverom, ett bad med skyvedør inn til eget vaskerom, en bod og en tv-stue med utgang til en terrasse og hage. 

På byggetomta vil boligene ligge vendt nordvest, slik at de er sikret godt med ettermiddagssol. Fra tomta er det utsikt til sjø. Grunnarbeidene er snart gjennomført. Nå starter byggingen av de to første boligene!

Prosjektet lanseres lørdag 4. april. PBBL sine medlemmer vil ha forkjøpsrett til tre av boligene. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 16. april klokken 12.00. Forkjøpsretten kan du melde digitalt på findalhagen.no


Visning

Besøk gjerne byggetomta mellom Hafrakersløyfa 3 og 7! 

Kontakt megler

Prosjektmegler Tina Vinje

tv@sormegleren.no

954 91 158