Fagerliåsen

Nytt prosjekt med flere boligtyper på idylliske Fagerliåsen i Bamble. Det første salgstrinnet lanseres over sommeren. Meld interesse nå!
Areal
Fra rundt 105 til 123 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
14
Boligtype(r)
Eneboliger i rekke

Litt om prosjektet

Fagerliåsen er et samarbeid mellom Heimgard Bolig og PBBL. Prosjektet omfatter totalt 40 boliger fordelt på flere salgstrinn. Beliggenheten er landlig og solfylt med skog og fuglekvitter som nærmeste nabo. I første byggetrinn er det 14 enheter fordelt på to boligtyper, hvor begge er eneboliger i rekke. Den minste varianten er på 105,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse på mark. I andre etasje er det ett bad, tre soverom og en loftstue. I tillegg følger det med carport og utvendig sportsbod til hver bolig. Siden disse boligene har alt på en flate, så tror vi at dette kan være midt i blinken for både mer voksne som ønsker en litt enklere hverdag i en ny bolig og yngre par som ønsker en effektiv bolig med plass til en kommende barneflokk.   

For barnefamilier

Den andre boligtypen er på 123 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til ett bad og en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse. I andre etasje er det fire soverom, eget vaskerom og ett bad.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Tina Vinje

Sørmegleren

954 91 158

tina.vinje@sormegleren.no