Elveparken Brygge Bygg 7 og 8

Det siste byggetrinnet av suksessprosjektet Elveparken Brygge er nå lansert! To bygg med 19 leiligheter. Salget av boligene er i gang og byggingen har startet!
Pris
Fra kroner 2.790.000,- til 6.475.000,-
Areal
FRa 50 til 101 kvadratmeter m²
Antall enheter
19
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Leilighetene på Elveparken Brygge har vært svært populære, og vi fortsetter utbyggingen! Bygg 7 og 8 vil ligge tilbaketrukket fra bryggekanten og vil inneholde 19 lettstelte og moderne leiligheter. De fleste av leilighetene vil kunne se elva. Leilighetene varierer i størrelse fra 50 kvm til 101 kvm. Her kan du bo sentralt, men allikevel i rolige omgivelser. Elveparken Brygge har nærhet til matbutikk, en spasertur eller en kort svipp med bil, så er du i Porsgrunn sentrum. Stil og gode kvaliteter kan JM tilby med disse leilighetene. Her trenger du ikke å oppgradere standarden, den er allerede god.

Bruk tiden din på det som gir frihet og glede, her slipper du nemlig plenklipping og snømåking. Alt er lagt til rette for en lettvint og komfortabel tilværelse. Leilighetene har smarte og gjennomtenkte løsninger, som gjør at man får effektive arealer, og en praktisk bolig. Uteområdet blir lekkert anlagt med plen, gangveier, lekeplass og bryggeanlegg. Her kan man nyte en rusletur på bryggekanten og slå av en prat med naboen i det hyggelige amfiet som er et felles samlingspunkt for alle beboerne på Elveparken Brygge. Parkering vil bli i garasjeanlegg under bygget, og det vil bli en parkeringsplass til hver leilighet. Her kan du parkere bilen og ta heisen opp i leilighetsetasjen. Om du er tiltrukket av båtlivet, kan du enten nøye deg med å se båter gli forbi på elven, eller du kan kjøpe din egen bryggeplass i det fine bryggeanlegget.

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Ta kontakt for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler

Heidi Solvang

hs@em1telemark.no

909 78 787