Ekeli Terrasse

Nytt prosjekt i lia bak Borgestad kirke. Her planlegges rundt 30 leiligheter fordelt på 6 bygg. FIHA Holding står bak prosjektet. Lanseres denne høsten.
Areal 75 til 175 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter 30
Boligtype(r) Leiligheter
Eieform Andel

Litt om prosjektet

Ekeli Terrasse vil bestå av seks bygg med rundt 30 leiligheter. - Boligene får gode solforhold og utsikt helt til Frierfjorden, sier prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler. -Vi har arbeidet med dette prosjektet i noen år nå for å finne det riktige konseptet, forteller daglig leder Arve Haugseter i FIHA Holding. – Nå er planene klare og vi lanserer det første byggetrinnet rett over sommeren. Totalt omfatter Ekeli Terrasse seks bygg med til sammen 30 boliger. Det blir heis i alle byggene. I størrelse vil leilighetene ligge på mellom 75 og 175 kvadratmeter BRA. Det er unikt å kunne tilby så store leiligheter som 175 kvadratmeter. Prosjektet vil bli delt opp i flere byggetrinn.

Utsikt

Byggetomta har blitt ryddet for skog. - Det først nå du har mulighet til å se den flotte beliggenheten til prosjektet, fortsetter Bjørn. - Her blir det godt med sol, luft og utsikt. Arkitekturen er preget av rene linjer og store vindusflater. Byggene vil romme moderne og effektive leiligheter med god standard og romslige balkonger.

Suksesser

Entreprenør XT Bygg & Drift er nå i gang med å bygge Venstøpbakken i Skien og Grasmyrhagen på Stathelle. Begge prosjektet er borettslag tilknyttet PBBL og samtlige boliger er solgt. - Vi gleder oss over suksessen med disse prosjektene, smiler Arve. - Medlemmer av PBBL vil også ha forkjøpsrett til boligene i Ekeli Terrasse når dette prosjektet blir lansert. Nå blir det spennende å se hvordan markedet tar imot Ekeli Terrasse!


Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta.

Kontakt megler

Prosjektmegler Bjørn Johnson

90 95 95 25

bjorn@bestmegler.no