Ekeli Terrasse trinn 2

Suksessen fortsetter på Borgestad med 10 nye leiligheter i Ekeli Terrasse! Salget av boligene er i gang!
Pris
Fra kr 2.700.000,- til 5.800.000,-
Innskudd
Fra kr 1.350.000,- til 2.900.000,-
Fellesutgifter
Fra kr 4.936,- til 8.350,-
Fellesgjeld
Fra kr 1.350.000,- til 2.900.000,-
Areal
Fra 77,1 til 118,3 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
10
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

I oktober i fjor, 2019, lanserte vi det første byggetrinnet av Ekeli Terrasse. Stor interesse i markedet og et godt salg gjorde at vi raskt kunne gi grønt lys for å sette i gang med forberedelsene til byggestart. Nå er tiden kommet for å lansere det neste byggetrinnet: To bygg med til sammen ti moderne leiligheter! 

Flott beliggenhet

Ekeli Terrasse ligger i et meget veletablert og populært boligområde i Skien. Prosjektet får Borgestad kirke og Villa Ekeli som to av sine nærmeste naboer. Byggetomten ligger i en vestvendt skråning med utsikt og gode solforhold. Fra Ekeli Terrasse er det kort vei til Borgeåsen senter, offentlig transport, legesenter og flotte turområder.

Tre byggetrinn

Ekeli Terrasse består totalt av 29 boliger fordelt på 6 bygg. I det første byggetrinnet lanserte vi elleve leiligheter
fordelt på to bygg - E og F. Byggetrinn to omfatter byggene C og D, hvor C har fire leiligheter mens D har seks.

Valgmuligheter

Ekeli Terrasse trinn to byr på ti moderne leiligheter. I størrelse varierer de mellom 77,1 og 118,3 kvadratmeter BRA. Med andre ord treffer prosjektet en bred kjøpergruppe. Bilen parkerer du i garasjene til byggene, hvor det også blir en sportsbod til hver leilighet. Hvert bygg har heis opp til leilighetene.

Moderne linjer

Ekeli Terrasse er tegnet av sivilarkitekt MNAL Arild Sannes ved ARIO Arkitekter i Porsgrunn. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Senest i 1918 fikk han Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris for et prosjekt i Brevik. Han har utformet boligene i prosjektet i et kontemporært formspråk. Alle enhetene er kompakt designet med effektiv arealbruk. Fasadematerialene er valgt med hensyn til arkitektonisk stil og smart vedlikehold.

Introduksjon til boligene i bygg C

I bygg C blir det fire leiligheter, som varierer i størrelse fra 80,8 til 117,1 kvadratmeter BRA. Bilen parkerer du garasjeanlegget i første etasje. I garasjeanlegget er det heis og trapp opp til leilighetene. I tillegg er det utvendig heis og trapp opp til inngangspartiet til boligene. Romslige balkonger og terrasser på mellom 24,0 og 51,9 kvadratmeter BRA bidrar til flotte utvidelser av leilighetene.

Introduksjon til boligene i bygg D

Det er lagt opp til seks leiligheter i bygg D – to i hver etasje. Disse varierer i størrelse fra 77,1 til 118,3 kvadratmeter BRA. På bakkeplanet er det garasjeanlegg for beboernes biler. Her er det også sportsboder. I første etasje er det heis opp til boligene i de to neste etasjene. Alle boligene får vestvendte balkonger og takterrasser på mellom 22,5 og 59,8 kvadratmeter BRA.


Visning

Besøk gjerne byggetomta i Håvundvegen 377!

Kontakt megler

Prosjektmegler Bjørn Johnson

35 54 20 00 - 909 59 525

bjorn@bestmegler.no