Ekeli Terrasse 3

Det siste byggetrinnet av Ekeli Terrasse på Borgestad er lansert. Her finner du 8 moderne boliger med vestvendt utsikt, garasje og heis. Byggestart er besluttet og salget er i gang!
Areal
Fra 82,9 til 96,6 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
8
Boligtype(r)
Firemannsboliger

Litt om prosjektet

Suksessen fortsetter på Borgestad! De to første byggetrinnene av Ekeli Terrasse er utsolgt og byggingen er i gang. Nå har FIHA Holding lansert det tredje og siste byggetrinnet, som består av åtte moderne leiligheter fordelt på to firemannsboliger. De to nye byggene er identiske, med egen heis i hvert bygg. Leilighetene varierer i størrelse fra 82,9 til 96,6 kvadratmeter BRA. Bilen setter du i eget garasjeanlegg. 

Sol og utsikt

Ekeli Terrasse ligger i et meget veletablert og populært boligområde i Skien og får Borgestad kirke som en av sine nærmeste naboer. Byggetomten ligger i en vestvendt skråning med utsikt og svært gode solforhold. Fra Ekeli Terrasse er det kort vei til Borgeåsen senter, offentlig transport, legesenter og flotte turområder. Her blir det godt med sol, luft og utsikt!

Moderne bygg

Arkitekturen er preget av rene linjer og store vindusflater. Byggene vil romme moderne og effektive leiligheter med god standard. Arkitekten har også sørget for romslige uteplasser, noe som bidrar til at du kan nyte de gode solforholdene og utsikten mot vest. Fasadematerialene er valgt med hensyn til arkitektonisk stil og smart vedlikehold.  

 

Dokumenter for nedlasting
Kontakt megler

Prosjektmegler

Bjørn Johnson

bjorn@bestmegler.no

909 59 525