Brekkeby Hage III

I det foreløpig siste byggetrinnet av Brekkeby Hage finner du 14 moderne leiligheter nær hjertet av Skien. Innflyttingen har startet!
Areal
Fra 70 til 142 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
14
Boligtype(r)
Leiligheter

Litt om prosjektet

Vi gleder oss over å kunne introdusere det siste byggetrinnet av Brekkeby Hage. Vår ambisjon er at dette prosjektet skal bli en grønn oase på byens ærverdige skoleeiendom. I det tredje bygget finner du 14 nye leiligheter, som i størrelse varierer fra 70 til 142 kvadratmeter. Alle leilighetene får private balkonger eller hager. Flere av boligene blir gjennomgående med balkong på to sider.

Et nytt liv i sentrum

Stadig flere ønsker å bo nære sentrum. Bo der det skjer, i en leilighet med komfort og gode planløsninger, og med kort avstand til byliv, spisesteder, aktiviteter og kultur. I Brekkeby Hage vil du bo sentralt, samtidig blir prosjektet utformet som en grønn oase hvor du kan trekke deg tilbake fra byens summende liv. Prosjektet har mange fasiliteter. Parkeringskjeller under bakken med heis opp til leilighetene, mulighet for ladestasjoner for elbil, tilrettelegging for sykkel og flere trivelige fellesarealer med grønne rammer bidrar til å gjøre Brekkeby Hage enda mer attraktiv som ditt nye hjem. Prosjektet blir utsmykket med flotte fellesarealer og uteområder, som er preget av mye grønt og frodig vegetasjon. Flere av leilighetene har også naturlige privatiserte hageområder.

 

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

Kontakt prosjektmeglerne for visning av de ledige boligene!

Kontakt megler

Prosjektmeglerne

Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no

98 20 42 24

 

Ingrid Reisjø

ingrid.reisjo@privatmegleren.no

99 15 67 51