Brekkeby Hage II

Det andre byggetrinnet av suksessen Brekkeby Hage. Her finner du 18 nye flotte leiligheter med heis. Innflyttingen har startet!
Areal
Fra 70,0 til 142,0 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
18 leiligheter

Litt om prosjektet

Det andre salgstrinnet av Brekkeby Hage består av 18 leiligheter fra 70 til 142 kvadratmeter BRA. Alle leilighetene får private balkonger eller hager. Flere av boligene blir gjennomgående med balkong på to sider.

DER DET SKJER

Stadig flere ønsker å bo nære sentrum. Bo der det skjer, i en leilighet med komfort og gode planløsninger, og med kort avstand til byliv, spisesteder, aktiviteter og kultur. I Brekkeby Hage vil du bo sentralt, samtidig blir prosjektet utformet som en grønn oase hvor du kan trekke deg tilbake fra byens summende liv.

GODE TING

Prosjektet har mange fasiliteter. Parkeringskjeller under bakken med heis opp til leilighetene, mulighet for ladestasjoner for elbil, tilrettelegging for sykkel og flere trivelige fellesarealer med grønne rammer bidrar til å gjøre Brekkeby Hage enda mer attraktiv som ditt nye hjem.

EN GRØNN OASE

Prosjektet blir utsmykket med flotte fellesarealer og uteområder, som er preget av mye grønt og frodig vegetasjon. Flere av leilighetene har også naturlige privatiserte hageområder. Den arkitektoniske utformingen av de nye byggene i prosjektet er preget av respekt for Latinskolen.

UNIKE HJEM

Det er planlagt bygging av 50 nye leiligheter i Brekkeby Hage. I tillegg vil den gamle og ærverdige Latinskolen settes i stand og forvandlet til nye, unike hjem. Leilighetene i prosjektet vil ha stor variasjon i både størrelse og utforming. Brekkeby Hage II består av ett bygg med 18 leiligheter. I underetasjen blir det parkeringskjeller med sportsboder og heis opp til leilighetene.

 

Dokumenter for nedlasting
Visning

 

 

Kontakt megler

Prosjektmegler Thomas André Hansen

thomas.hansen@privatmegleren.no

98 20 42 24

Prosjektmegler Ingrid Reisjø

ingrid.reisjo@privatmegleren.no

99 15 67 51