Brattås Terrasse

Nytt prosjekt med moderne tomannsboliger og store rekkehus nær Brattås skole i regi av Heimgard Bolig. Salget av boligene er i gang! Innflyttingen har startet!
Areal
Fra 118,2 til 174,3 kvadratmeter m²
Antall enheter
10
Boligtype(r)
Tomannsboliger og store boliger i rekke

Litt om prosjektet

Det er med stor glede vi kan lansere et helt nytt boligprosjekt på Brattås i Porsgrunn. Brattås Terrasse omfatter totalt 16 boliger fordelt på tomannsboliger og store rekkehusboliger. Det første byggetrinnet som legges ut i markedet byr på to tomannsboliger og seks boliger i rekke.Brattås Terrasse ligger i et veletablert og populært boligområde. Det meste av nærområdet ble bygget ut for flere tiår siden. Nå skal vi bygge 16 boliger på en skogtomt i Merkurvegen, som får gangavstand til skole, barnehage og Skjelsvik senter. Nærmeste nabo blir en lekeplass, som oppgraderes i forbindelse med prosjektet.

Rene linjer

Arkitekten har gitt Brattås Terrasse en moderne stil med rette linjer, store vindusflater, flate tak og spennende bruk av tre, noe som gir et stilfullt og rent arkitektonisk uttrykk i funkis-tradisjonen. Form og farge understreker et ønske om å skape et prosjekt som glir naturlig inn i landskapet.

Introduksjon til tomannsboligene
Bolig nummer 1, 2, 3 og 4

Det er to tomannsboliger i Brattås Terrasse. Hver av disse fire boligene er på 118,2 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du en entré, ett toalett, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en liten hage. På dette planeter det også en garasje med en bod og et teknisk rom. I andre etasje blir tre soverom, hvorav det ene har tilgang til en bod, ett bad og en loftstue med utgang til en luftig terrasse på hele 23 kvadratmeter.

Introduksjon til rekkehusboligene
Bolig nummer 5, 6, 7, 8, 9 og 10

Det første byggetrinnet av Brattås Terrasse består også av seks store rekkehusboliger. Samtlige av disse er på mellom 172,1 og 174,3 kvadratmeter BRA fordelt på tre etasjer. I underetasjen finner du en gang, eget vaskerom med tilgang til en bod, ett bad med dusj og to soverom, hvorav det ene har eget walk-in closet og utgang til hageareal. I første etasje legger vi opp til en romslig entre med tilgang til en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en liten terrasse. På dette planet er det også garasje og bod. Opp i andre etasje blir det to soverom, hvorav det ene har eget walk-in closet, ett bad og en loftstue med utgang til en terrasse på hele 23 kvadratmeter.

Visning

Kontakt prosjektmegler for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Prosjektmegler

Thomas André Hansen

tah@privatmegleren.no