Borgeskogen Terrasse

Prosjektet består av 4 leiligheter med panoramautsikt ved Breidablikk. Bak prosjektet står Blink Hus Telemarkhus AS. Byggingen er i gang. Innflytting til jul. Salget av boligene er i gang!
Pris Fra kr 3.200.000,- til 5.200.000,-
Fellesutgifter Fra kr 5.780,- til 8.530,- per måned
Fellesgjeld Fra kr 1.600.000,- til 2.600.000,-
Areal Rundt 80 til 124 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter 4
Boligtype(r) Leiligheter
Eieform Borettslag

Litt om prosjektet

Om et par uker lanserer Blink Hus Telemarkhus et nytt boligprosjekt sentralt i Porsgrunn. Salget av boligene i Borgeskogen Terrasse starter i mars, men vi er allerede i gang med byggingen, forteller prosjektleder og byggmester Andreas Holand. Prosjekter omfatter kun fire leiligheter. - Med Borgeskogen Terrasse erstatter vi en eldre enebolig med et moderne leilighetsbygg i tre etasjer. Beliggenheten gjør at alle boligene får vestvendte og solfylte utplasser, fortsetter Andreas. – I underetasjen på bygget blir det to leiligheter på rundt 80 kvadratmeter. I disse leilighetene finner du entré, bad, to soverom, bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse i grønne omgivelser.

Romslig og solfylt

De to andre leilighetene i prosjektet går over to plan. - I første etasje kommer man inn i en entré som fører til en åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 57 kvadratmeter BRA med utgang til en romslig og solfylt balkong. En trapp fører opp til andre etasje, hvor det blir bad, eget vaskerom og tre soverom. Totalt blir disse boligene på rundt 124 kvadratmeter. Byggingen av boligene er allerede i gang. Nå er det fokus på grunnarbeidene. Et høyt byggetempo skal sørge for at boligene er innflyttingsklare til jul.

 


Kontakt megler

Prosjektmegler

Kari Anne Kleiv

kak@sormegleren.no

930 07 123