Blåbærsvingen

Nytt prosjekt i Siljan med 8 eneboliger i regi av Nordbohus Skien. Salget av boligene er i gang!
Pris
Fra kroner 3.500.000,- til 3.600.000,-
Innskudd
Fra kroner 1.750.000,- til 1.800.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 5.660,- til 5.740,-
Fellesgjeld
Fra kroner 1.750.000,- til 1.800.000,-
Antall enheter
8
Boligtype(r)
Eneboliger

Litt om prosjektet

I Blåbærvegen skal det bygges 8 eneboliger over 2 plan. Boligene er både moderne og praktiske med god plass til hele familien. Boligfeltet er rolig og barnevennlig og det er opparbeidet lekeareal for de minste og en hyggelig tunløsning. Her blir det lagt til rette for gode og sosiale treffpunkt for alle, slik at både store og små skal trives. Du kjøper din nye bolig nøkkelferdig og klar for innflytting, men kan likevel ha mulighet for en del tilvalg og justeringer. Boligene bygges med smarte løsninger, holder høy kvalitet og kjente merkevarer blir benyttet. Dette er en unik mulighet til å få et splitter nytt hjem med en flott beliggenhet.

Eneboligene vil få en flott beliggenhet i Blåbærvegen på Heiveien boligfelt i Siljan. Boligområdet ligger svært attraktivt til med ypperlige solforhold fra morgen til kveld. Det er kort vei til barneskole, barnehage, Siljan Idrettsparkog badeplass med en flott sandstrand ved Solvika. En kort kjøretur unna ligger Skien Fritidspark med aktiviteter som badeland, klatrepark, minigolf og beachbaner for å nevne noen. Like i nærheten er det ei flott lysløype som brukes flittig både vinter og sommer. Boligområdet er trygt og barnevennlig med minimal biltrafikk. Umiddelbar nærhet til fylkesveg 32. Det tar ca 12 minutter med bil inn til Skien.

Dette er en praktisk bolig over to plan med god arealutnyttelse. Eneboligene har det romslige kjøkkenet/allrommet i første etasje, som er knyttet sammen med en lys og fin stue via gang og trapperom. Med store vindusflater på begge sider blir det gjennomlysning som gir et lyst og luftig inntrykk. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til terrasse, hvor du kan nyte kaffekoppen i ro og mak. Etasjen inneholder også vindfang og bad/vaskerom. Andre etasje rommer to soverom, loftstue og bod med servant og wc. Boden kan også gjøres om til et ekstra bad ved behov. Bod og rom for oppbevaring er det i den utvendige sportsboden i tilknytning til carporten, og i innvendig bod i 2. etasje. Foran og bak boligene blir det muligheter for å anlegge liten grønn hageflekk. Boligtype A får utgang til en solrik terrasse fra loftstue. 

 


Visning

Ta kontakt for visning på byggetomta!

Kontakt megler

Thomas Høiseth

Salgs- og avdelingsleder

Nordbohus Skien

971 68 589

thomas.hoiseth@peab.no