Bjerketvedt

Prosjektet består av to romslige tomannsboliger i Hovenga. Byggingen er ferdigstilt, så du kan flytte rett inn. Salget av boligene er i gang!
Pris
Kroner 3.990.000,-
Innskudd
Kroner 1.995.000,-
Fellesutgifter
Kroner 6.030,-
Fellesgjeld
Kroner 1.995.000,-
Areal
126 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
4
Boligtype(r)
Tomannsboliger

Litt om prosjektet

Det er en glede å kunne introdusere et nytt boligprosjekt i Hovenga. Bjerketvedt består av to moderne tomannsboliger med smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige uteplasser i grønne omgivelser. Bjerketvedt byr på landlig idyll. Her får du flotte turområder rett utenfor stuedøren! Prosjektet har nemlig sjeldent flotte tur – og rekreasjonsområder i nærmiljøet, både i området rundt Valleråsen og i Borgeåsen. På de fine Bjerketvedtjordene er det på snørike vintermåneder oppkjørte skiløyper som strekker seg fra Kjølnesjordene og helt opp mot Jarseng!

Om Boligene

Bjerketvedt byr på spennende og moderne boliger som er perfekte for deg som ønsker å bo med flere i et godt nabofellesskap. Hver bolig er på 126 kvadratmeter BRA. De inneholder tre soverom, hvorav ett har walk-in closet. Videre har du en bod, et gjestetoalett og et romslig bad. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen skaper en lys og luftig atmosfære det blir lett å trives i. Her er det også utgang til en luftig, vestvendt terrasse. Med hver bolig følger i tillegg en utvendig sportsbod.

 


Visning

Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta onsdag 21. august klokken 17.00 til 18.00!

Kontakt megler

Prosjektmegler Thoma André Hansen

982 04 224

tah@privatmegleren.no