Bjerkenetunet

Nytt prosjekt på Rugtvedt i Bamble. To boligtyper og totalt 14 boliger. Vi bygger! Innflyttingen starter i mars!
Pris
Fra kroner 2.990.000,-
Innskudd
Fra kroner 1.495.000,-
Fellesgjeld
Fra kroner 1.495.000,-
Areal
Fra 80 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
14
Boligtype(r)
Tomannsboliger

Litt om prosjektet

PBBL, Heimgard Bolig og Bjerkene Invest introduserer nå et nytt og spennende boligprosjekt på Rugtvedt i Bamble! Bjerkenetunet blir et lite og hyggelig borettslag i et veletablert og rolig boområde. Prosjektet vil bestå av totalt 14 boliger fordelt to boligtyper. Fokuset har vært å skape moderne og lettstelte hjem med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige terrasser. Vi tenker at her ligger alt til rette for å skape et godt hjem i et trivelig nabofellesskap!

Et prosjekt for mange!

Bjerkenetunet treffer en bred målgruppe. Vi mener at de to boligkonseptene i prosjektet appellerer til både barnefamilier og andre med behov for god plass og mer voksne som ønsker seg en enklere hverdag med alt på en flate og ingen vedlikeholdsjobber. Prosjektet har fem tomannsboliger, til sammen ti enheter, som har alt samlet på en flate. Dette boligkonseptet har vi brukt i flere prosjekter rundt om i Telemark med stor suksess de siste årene. Blant annet finner du denne boligtypen i Pors Hageby på Vessia i Porsgrunn, Nordbøåsen i Bø og Kjærlighetsstien nær Langesund. Konseptet er utviklet av Graf Entreprenør, som også er hovedentreprenør for Bjerkenetunet.

Boligttypene

10 av boligene i Bjerkenetunet har alt samlet på en flate. Hver bolig er på mellom 79,0 og 80,6 kvadratmeter BRA. De inneholder en gang, to soverom, ett bad, en innvendig bod og en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse i grønne omgivelser. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod. Carport eller garasje er tilvalg. Fire av boligene i prosjektene er skreddersydd for deg som ønsker litt mer plass. Disse boligene er på 135,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje i disse boligene en entré, ett eget vaskerom med toalett og dusj, ett teknisk rom, ett soverom og en stue, som kan gjøres om til soverom. I andre etasje er det lagt opp til ett bad med dusj, to soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. Utvendig sportsbod og carport er standard for denne boligtypen.

De første boligene ferdigstilles i mars!


Kontakt megler

Prosjektmegler Kjersti F. Rønningsland

920 42 519

kjersti.ronningsland@krogsveen.no