Baneveien 15

Nytt prosjekt på Lenes Ås i Langesund. Her kommer et leilighetsbygg med tre boliger, garasjeanlegg og heis. Lanseres denne våren!
Areal
Fra 83 til 143 kvadratmeter BRA m²
Antall enheter
3

Litt om prosjektet

I Baneveien 15 blir en gammel enebolig erstattet av et moderne leilighetsbygg med tre boliger. Prosjektet blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Bak prosjektet står Blink Telemarkhus. En av boligene er allerede solgt. De to ledige leilighetene er på rundt 83 og 143 kvadratmeter BRA. Alle får garasjeplass og boder i første etasje – her er det også heis opp til de andre etasjene.


De som er ledige er:
Bolig 1 – den er på rundt 83 kvadratmeter BRA. Bolig 1 har alt på 1 plan og ligger i andre etasje – se vedlagt etasjeplan. Den har to soverom, bod, bad og stue/kjøkken med utgang til balkong.
Bolig 2 – som er på rundt 143 kvadratmeter. Denne er på 2 plan. I første etasje har den hage, soverom med walk-in-closet, bad, vaskerom, tv-rom og nok et soverom. Man kan gå inn i leiligheten fra første etasje eller andre etasje – via heis eller trapp. I andre etasje er det lagt opp til et bad, et soverom og stue/kjøkken med utgang til balkong.
med flott utsikt mot sjøen.

Planen er å lansere prosjektet denne våren.    


Kontakt megler

Lars Christensen

976 67 493

lc@pbbl.no