Bakketunet

Nå lanserer Eikr Gruppen et nytt prosjekt med seks store og energismarte eneboliger sentralt på Heistad! Bakketunet blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Salget er i gang!
Areal
172 kvadratmeter BRA m²
Boligtype(r)
Eneboliger

Litt om prosjektet

For familier som ønsker en romslig bolig med god plass, er dette en flott mulighet. De seks eneboligene er alle 172 kvadratmeter BRA fordelt over to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en gang, tre soverom (ett med utgang til en egen terrasse), eget vaskerom, ett toalett, stue, ett bad med dusj og et kontor, som også kan benyttes til ett soverom. Planløsningen for denne etasjen åpner opp for å lage en egen utleiedel. I andre etasje finner du ett soverom, et bad med dusj og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en luftig balkong. Med hver bolig følger egen garasje med sportsbod. Prosjektet får dessuten en egen lekeplass.  

I nærheten

Det er kort gangavstand til barnehage og Heistad barne- og ungdomsskole. Få skritt unna Bakketunet ligger butikker som Kiwi, Rema 1000 og apotek. På Heistad er dørstokkmila litt kortere enn de fleste andre steder. Rett i nærheten ligger et flott idrettsanlegg med blant annet fotballbaner, flerbrukshaller og rulleskiløype. Det er fine turmuligheter i nærområder og idylliske Eidangerfjorden frister med fine badeplasser som Heistadstranda, småbåthavn og kyststi. Med slike omgivelser er det lettvint å være aktiv.

Energismarte boliger

Bakketunet er flotte familieboliger av høy kvalitet, designet med tanke på at alle skal ha det skikkelig godt – sammen. Her er det masse boltreplass for både voksne og barn – inne og ute. Med enkle grep kan du lage en egen utleiehybel. Boligene er designet for å gi familien et godt inneklima på en energieffektiv måte. Med solcelleanlegg, vedfyring og varmepumpe ligger alt til rette for å spare strøm og samtidig ha det lunt og behagelig.

Lansering og forkjøpsrett

Bakketunet er lansert. Forkjøpsretten er avklart. 

 

Kontakt megler

Prosjektmegler

Thomas Johan Nilsen

45419945

thomas.nilsen@krogsveen.no