Banner Minimer

Enter Title Minimer

 

Teknisk avdeling som prosjektleder

 

 

Brattås

 

Leder Reidun Oseberg ved Jupiter Ring Borettslag med prosjektleder Danilo Kovacevic ved PBBL.

 

Ved Jupiter Ring Borettslag svinges malerkostene. - Tiden var moden for utvendige malerarbeid. Tidligere har vi hatt ulike farger på byggene i laget, men nå satser vi på en farge, forteller leder Reidun Oseberg. - Prosjektet omfatter 20 boenheter og har en kostnadsramme på litt over 600.000 kroner. Bodene tar vi selv, resten av jobben har vi satt bort til proffene. Arbeidet startet i mai. Dessverre har mye dårlig vær lagt en viss demper på fremdriften, men de leilighetene som er ferdigstilt har virkelig blitt flotte!     

 

 

 

 

 

Stridsklev

 

Prosjektleder Geir Rune Lien ved PBBL med leder May-Liss Berg ved Stridsklevskogen Borettslag. 

 

Stridsklevskogen borettslag har bygd 26 nye garasjer og legger nytt dekke. – Vi har snakket om denne satsingen i 10 år. De gamle garasjene ble ganske enkelt for små og trange. Totalkostnaden ligger på rundt 2,5 millioner kroner, men dette er riktig investering, forteller leder May-Liss Berg, som har samarbeidet nært med prosjektleder Geir Rune Lien ved PBBL. 

 

 

 

 

 

 

  

Hovenga

 

Leder Tove Stangeland ved Slottsbrogaten Borettslag og prosjektleder Brita Remme ved Teknisk Avdeling PBBL.

 

De siste månedene har det vært stor aktivitet ved Slottsbrogaten Borettslag i Hovenga. – Laget vårt ble etablert så tidlig som i 1954, men 57 år er ingen alder bare man sørger for jevnlig vedlikehold og oppgraderinger, smiler leder Tove Stangeland. - De siste årene har vi tatt rev i seilene og satt i gang en rekke prosjekter. I sommer har vi fått malt verandaer, gesimser og vindskier, så det har virkelig blitt flott her! Vi har også holdt på med å bytte ut gamle avløpsrør, et ganske omfattende prosjekt som nærmer seg slutten. I forbindelse med begge disse prosjektene har vi samarbeidet nært med Teknisk avdeling ved PBBL og Brita Remme, noe som har sikret en trygg og god gjennomføring. Slike prosjekter er en dyd av nødvendighet, understreker Tove. - Jeg skal allikevel innrømme at nå skal det bli godt å puste ut og nyte det arbeidet som har blitt gjort!