Krabberødveien Hage - innflytting i år!

Det nye leilighetsprosjektet på Stathelle tar form. – Byggingen er godt i gang, sier prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler.
onsdag 17. april 2024

Krabberødveien Hage har en perfekt beliggenhet for deg som vil å bo sentralt på Stathelle. Bak prosjektet står FIHA. - Her får du gangavstand til matbutikk, offentlige transport og alle tilbudene som Brotorvet har å by på! fortsetter Bjørn. – Vi har revet en gammel enebolig og erstatter denne med en firemannsbolig og en seksmannsbolig som er knyttet sammen av et heis- og trappehus. Det er lagt opp til garasjer i underetasjen på byggene, etterfulgt av to etasjer med boliger. Leilighetene i første etasje får store terrasser og egne hager, mens leilighetene i andre etasjer er sikret romslige, overbygde balkonger.

Tre soverom

I størrelse er leilighetene mellom 86,6 og 94,8 kvadratmeter BRA. - Innvendig har vi hatt fokus på å skape effektive planløsninger, noe som gjør at du som kjøper kan velge om du vil ha to eller tre soverom. Alle boligene har i tillegg ett bad, en bod og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse eller balkong. Med alle boligene følger en parkeringsplass og en sportsbod i garasjeanlegget i underetasjen. Det er verdt å merke seg at for å bidra til å holde strømkostnadene nede, så leveres dette prosjektet med solcelleanlegg på taket, påpeker Bjørn. - For mer informasjon om prosjektet og hvilke boliger som er ledig -  besøk hjemmesiden: krabberodveienhage.no!