Få støtte til nabolagets prosjekt!

Sørmegleren har lansert sitt Nabofond, hvor nabolag fra Telemark, Vestfold og Agder kan få 10.000,- kroner i støtte til et felles prosjekt.
tirsdag 16. april 2024

Hver måned i 2024 vil 10 nabolag få støtte fra Sørmegleren Nabofond. - Vi tror at denne nye muligheten for å støtte vil tiltrekke seg mange gode søknader fra nabolagene våre, sier eiendomsmegler Rose Røstberg ved Sørmegleren Telemark. - Vi håper at det nye konseptet kan bidra til å skape en bedre hverdag og hyggelige minner for våre nabolag. Du kan nemlig søke støtte til mange ulike prosjekter. Eksempelvis lekeplass, huskestativ, nabolagsfest, felleshage, bålpanne eller utstyr til dugnad. Her er det lov til å være kreativ! Vi har allerede fått inn en god del søknader fra Grenland, men jeg vet at det er mange som har spennende prosjekt på gang som burde søke.

Mer attraktivt

Stridsklev borettslag i Porsgrunn er et av nabolagene som har fått støtte. – Vi har en stor lekeplass som benyttes av mange i borettslaget, i tillegg til både barnehager og andre naboer, forteller leder Tarjei Nygaard. - Vi så vi hadde behov for litt oppgradering av sitteplassene og ønsket dessuten å kjøpe et partytelt, slik at dette området kunne bli enda mer attraktivt. Vi hadde hørt at man kunne søke om støtte gjennom Sørmegleren Nabofond, så det gjorde vi! Gleden var derfor stor da vi fikk 10.000 kroner til vårt prosjekt. Jeg oppfordrer andre borettslag og nabolag til å gjøre det samme!

 

Trykk her for mer informasjon om Sørmegleren Nabofond!